- realizacja przyjętej strategii biznesowej poprzez zapewnienie wysokiej jakości usług i osiąganie zaplanowanych wyników finansowych
- optymalizacja kosztów działalności podległego obiektu
- zarządzanie personelem przez rozwój kompetencji i delegowanie odpowiedzialności za powierzone obszary
- zapewnienie zgodności przyjętych standardów z wymogami danej marki
- poparte sukcesami doświadczenie na stanowisku Zastępcy Dyrektora Hotelu lub Dyrektora Hotelu w obiekcie posiadającym 60 – 150 pokoi
- wysokie kompetencje managerskie w zakresie budowania i delegowania odpowiedzialności za powierzone zadania
- umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
- orientacja na wysoką jakość świadczonych usług i osiąganie założonych wyników finansowych
- wysoki poziom orientacji na działania sprzedażowe i marketingowe
- dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego
- chęć i możliwość ewentualnej relokacji na teren województwa zachodniopomorskiego
- przyjazną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pełnym entuzjazmu, profesjonalnym zespole hotelarzy
- stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie w wybranej przez Ciebie formie
- szkolenia oraz możliwości rozwoju i poszerzania swojej wiedzy
- program wdrożenia w nowe obowiązki oraz wsparcie i zaufanie ze strony przełożonego i Zarządu Spółki
- prywatną opiekę medyczną wraz z pakietem stomatologicznym i kartę Multisport
- możliwość korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych i grupowego ubezpieczenia WARTA
- aktywny wkład w rozwój uznanej na rynku marki
APLIKUJ TERAZ
Sprawdź nowe ogłoszenia:
Kucharz
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Szczecin
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna,...
Pracownik przetwórstwa ryb
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Szczecin
CZYNNOŚCI TECHNOLOGICZNE W PROCESIE PRZETWARZANIA SUROWCA RYBNEGO, MROŻENIE, SOLENIE, WĘDZENIE, MARYNOWANIE, OBRÓBKA RYB, CZYSZCZENIE RYB, PATROSZENIE, FILETOWANIE, NAKŁUWANIE, PAKOWANIE, UTRZYMANIE PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACYPRACA W GODZINACH: 06.00-14.00,...
Elektromonter instalacji elektrycznych
RYSZARD BABICKI ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY INSTALATORSTWA ELEKTRYCZNEGO,ŚLUSARSTWO, ELEKTROMECHANIKA.
Stargard
* wykonywanie instalacji elektrycznych w budynkach mieszkalnych* praca w godzinach 7:00-15:00 na terenie Stargardu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, elektryczne, kierunek: elektryczne Uprawnienia: aktualne uprawnienia SEP do 1kV Wymagania inne:
Kucharz kuchni indyjskiej
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Szczecin
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: badania sanepidowskie Wymagania inne: [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ